Uitzendkrachten

Het flexibele team van Helmans staat klaar om uw klus met beide handen aan te pakken. De AGF sector waarin wij werkzaam zijn is onvoorspelbaar en vraagt om mensen die snel kunnen schakelen. Daarom werken wij met gemotiveerde uitzendkrachten die oplossingsgericht, flexibel en enthousiast te werk gaan!

Voor ons team zijn wij altijd op zoek naar inpakkers, laad- en losmedewerkers, orderpickers, heftruckchauffeurs en productiemedewerkers. Bent u gemotiveerd, flexibel en niet bang om de handen om de mouwen uit te steken? En wilt u werken in een leuk team dat van aanpakken houdt? Neem een kijkje bij onze vacatures en schrijf u in!

Als werkzoekende kunt u bij Helmans niet alleen terecht voor werk in ons sorteercentrum. Wij beschikken over een breed netwerk in allerlei branches en koppelen u graag aan de juiste werkgever. Dit biedt werkgevers de mogelijkheid om op flexibele wijze personeel in te huren en direct in te zetten. Zo bieden we ook personeel in de administratie zoals boekhouders, loonadministrateurs, debiteuren- en crediteurenbeheerders.

Wij zijn uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de arbeids- en uitzendmarkt en kunnen u van een gedegen advies voorzien. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden op het gebied van personeel uitzenden.