Opdrachtgevers
Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar gekwalificeerde werknemers voor uw bedrijf? Bij Helman’s Personeelsdiensten bent u aan het juiste adres voor gemotiveerde werknemers voor in de AGF sector. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste personen voor uw bedrijf. Doordat wij jarenlange ervaring hebben in de branche weten we exact waar u als opdrachtgever naar op zoek bent. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf voorzien wordt van de juiste uitzendkrachten. Wij zijn uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de arbeids- en uitzendmarkt, waardoor wij u optimaal kunnen adviseren over de beste vorm van personeelsdienst voor u. Door de Wet Flex en Zekerheid die in 1999 is ingevoerd kunt u terugvallen op flexibiliteit binnen bepaalde kaders. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden op het gebied van personeel uitzenden.

Wij hanteren de CAO van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen die op haar beurt weer de Wet Flex en Zekerheid volgt. Wij verlonen bij deze vorm van personeelsdiensten per uur. De uitzendkracht levert hierbij wekelijks een exemplaar in van zijn werkbrief, ondertekend door zowel de opdrachtgever als door de uitzendkracht zelf. Wij hebben van tevoren met u als opdrachtgever besproken wat het uurloon en de eventuele vergoedingen (reiskosten etc.) gaan zijn.

Ook is het mogelijk om de uitzendkracht een (tijdelijk) arbeidscontract aan te bieden. Hiermee biedt u uw medewerker wat meer zekerheid. Deze vorm van tijdelijke uitzending is ideaal als u liever eerst de kat uit de boom wilt kijken om te ontdekken of u daadwerkelijk de juiste keuze heeft gemaakt.

Helman’s Personeelsdiensten is uw betrouwbare recruitmentpartner

Helman’s Personeelsdiensten is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit biedt u als opdrachtgever de zekerheid dat wij alles goed voor u regelen en dat het risico op (keten)aansprakelijkheid minimaal is. Wij denken adequaat met u mee en zijn zeer flexibel. Dit maakt ons tot uw betrouwbare recruitmentpartner die beschikt over jarenlange ervaring in de AGF sector.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u!